Pui

Cautati sa adaugati un nou membru familiei dvs.? Noi va oferim catei de calitate, cu pedigree, proveniti din canisa proprie, din parinti Campioni de Romania si cu titluri in expozitiile internationale. Achizitionand catei din canisa noastra beneficiati de garantie de sanatate de 2 saptamani, hrana pentru acomodarea catelului in noul camin, pedigree, carnet de sanatate, microcip, consultanta nelimitata in educatie si igiena.

Canisa AML de Transilvania Sibiu, singura canisa de schipperke din Romania face prenotari pentru puiuti CU PEDIGREE. Puiutii se vor naste la sfarsitul lunii martie 2014 si vor putea pleca la noile casute incepand cu inceputul lunii iunie 2014. Toti puii nostri pleaca cu pedigree, microcip implantat, pasaport. Parintii (Bergerac de HU Questor (M) cu Lumpy Taien(F)) si puii din monta anterioara se pot vedea mai jos. 

Suntem mandri sa anuntam ca in data de 21 octombrie 2012 in Romania s-au nascut primii pui de Schipperke! Este vorba despre 4 masculi si o femela, nascuti in canisa noastra, cuibul A, rezultat din imperecherea lui Bergerac de HU Questor (M) cu Lumpy Taien(F).

 

 

Free business joomla templates