Despre noi

Suntem prima Canisa de schipperke din Romania și pana in prezent singura. Consideram canisa noastra ca fiind o canisa mica, de familie, specializata in caini de agreement, din rasa Schipperke. Aceasta inseamna ca ne ocupam de cresterea si inmultirea unei singure rase si la o scara mica. O canisa infiintata din dragoste si respect pentru caini, din pasiune in cresterea si selectionarea cainilor pentru dezvoltarea acestei rase total necunoscute in Romania la aceast moment.

Canisa noastra este specializata in cresterea rasei schipperke, caini de agrement. Cainii produsi de catre canisa noastra provin din exemplare canine ce au fost achizitionate de la marile canise din strainatate (Cehia, Ungaria). Originea exemplarelor din canisa noastra este garantata de numeroasele titluri obtinute atat la expozitiile nationale cat si la cele internationale.

Am avut animale de companie întotdeauna, dar cainii au fost mereu apropiați sufletului nostru. Dupa o lunga perioada de instruire personala in chinologie si pregatirea minutioasa a spatiului necesar cresterii lor, am ales sa achizitionam exemplare din rasa schipperke si sa infiintam prima canisa de schipperke din Romania.

De ce schipperke? Pentru ca iubim rasele mici, jucause, afectuoase si care se diferentiaza de celelalte rase prin inteligenta deosebita si energie debordanta.

Free business joomla templates